Aspergeveld 53 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Ja

3

2

192.5 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 2

WC 2

Woonkamer 64.05m²

Keuken VS volledig geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming vloerverwarming

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 141m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 24m²

Orientatie --

EPC 35.78

Bouwjaar 2017

Parking/Garage Ja

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied --

Beschrijving

Moderne, instapklare split-level-woning in Mechelen

Ben je op zoek naar een tot-in-de-puntjes afgewerkte designerwoning in een gezellige, residentiële nieuwbouwwijk vlakbij het centrum van Mechelen en het station? Dan is deze moderne woning een absolute aanrader! Deze recente (2017), instapklare woning beschikt over alle comfort en werd high-end afgewerkt en straalt rust en warmte uit door de doordachte keuze van de materialen. Deze ruime BEN-woning heeft 18 zonnepanelen én een thuisbatterij (10,80 kWh).

Indeling


Inkomhal met op-maat-gemaakte vestiairekast en een gastentoilet. Living met grote open keuken. Door de gevelbreede raampartijen baden de living en de open keuken in het licht en is er vanuit alle ruimtes connectie met het terras en de gezellige tuin. 
De woning heeft drie slaapkamers, een ruime badkamer met een inloopdouche, een bad en een badkamermeubel met wastafel. Op het gelijkvloers bevindt zich nog de technische ruimte, wasplaats en garage. Er is bovendien nog een extra berging (leidingen werden reeds voorzien voor een tweede badkamer).

Concreet


Deze woning is recent gebouwd (bouwjaar 2017), perfect onderhouden en voorzien van alle comfort (én meer). Op fiets -en wandelafstand van het centrum van Mechelen met de landelijke gemeenten Sint-Katelijne-Waver en Bonheiden op slechts 1 kilometer. Het station Nekkerspoel bevindt zich op 1 kilometer en voldoende winkels in een straal van 500 meter. Kortom: een moderne woning voorzien van alle comfort, regenwaterput, 18 zonnepanelen met thuisbatterij, airco, domotica, screens, waterverzachter én vloerverwarming, op een toplocatie. De nabijheid van een stad én toch in het groen, met ontsluiting via een goed openbaar vervoernetwerk én R6 zijn steden als Brussel en Antwerpen slechts op een boogscheut.

Aarzel niet en plan snel je bezoek in voor deze fantastische woning via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSIR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet? Bel ons gerust op het nummer 015 65 50 05, dan bekijken we samen een ander moment. 

Fotogallerij

Aspergeveld 53 , 2800 Mechelen

> 500 km > 1500 km > 620 km > 2000 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv