Duffelsesteenweg 37 | 2860 Sint-Katelijne-Waver

Succesvol verkocht

Ja

4

2

190 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 4

Badkamers 2

WC 2

Woonkamer 30.5m²

Keuken VS geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 75m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 10m²

Orientatie --

EPC 267

Bouwjaar 1932

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt --

Gebied woongebied

Beschrijving

Ruime gezinswoning met tuin aan het dorp van Sint-Katelijne-Waver


Gezellige woning met rustige tuin gelegen vlakbij het dorp van Sint-Katelijne-Waver. De woning heeft 4 slaapkamers en 2 badkamers en biedt een zee aan ruimte. 
Door de strategische ligging vlakbij het dorp van Sint-Katelijne-Waver is alles binnen handbereik: winkels, banken, scholen en het openbaar vervoer.

Indeling


Indeling: inkomhal, ruime living/eetkamer met aansluitend de ruime keuken, leefruimte met aansluiting tot de veranda en de tuin. Op het gelijkvloers is ook een badkamer met ligbad, dubbele lavabo en toilet. 
Op de eerste verdieping bevinden zich 3 leuke slaapkamers en een douchekamer met WC. Op de tweede verdieping is er een grote ruimte/slaapkamer onder het geïsoleerde dak. Deze ruimte is volledig afgewerkt en ingericht en moet enkel nog geschilderd worden in een kleurtje naar eigen keuze. Extra troef is de (fietsen)berging die toegankelijk is vanuit de straat (links van de woning).

Concreet


Deze gezellige woning bevindt zich vlakbij het dorp van Sint-Katelijne-Waver waar je alles kan vinden: openbaar vervoer, scholen, winkels, bank, restaurant,...

Of je nu een starter bent op de woningmarkt of op zoek bent naar een slimme investering, deze woning biedt de perfecte mogelijkheid met als troeven: dubbele beglazing, geïsoleerd dak, centrale verwarming, veel ruimte, fietsenberging, onderhoudsvriendelijke tuin en centrale ligging. 

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet, bel ons gerust even op 015 65 50 05.

Fotogallerij

Duffelsesteenweg 37 , 2860 Sint-Katelijne-Waver

> 700 km > 1000 km > 167 km > 5000 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv