Geerdegemvaart 31 | 2800 Mechelen

Succesvol verkocht

Ja

3

1

139 m²

Interieur

Exterieur

Andere

Slaapkamers 3

Badkamers 1

WC 1

Woonkamer 36.7m²

Keuken geïnstalleerd

Beglazing --

Verwarming gas cv

Tuin Ja

Tuin oppervlakte 188m²

Terras Ja

Terras oppervlakte 15m²

Orientatie zuidwesten

EPC 253

Bouwjaar --

Parking/Garage --

Gemeenschappelijke lasten -- €/mnd

Buurt niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Gebied Woongebied met landelijk karakter

Beschrijving

Sfeervolle gezinswoning met een prachtig uitzicht op het water, gelegen te Mechelen


Gezellige woning met grote tuin gelegen aan de Geerdegemvaart. De woning heeft momenteel 2 slaapkamers, maar heeft potentieel om ook de zolder om te toveren tot 2 extra slaapkamers. 
De grote, zonnige tuin biedt veel privacy en nodigt uit om gezellige zomerdagen in te spenderen. Maak snel een afspraak om deze woning te ontdekken.

Indeling


Betreed deze charmante woning via de inkomhal die je leidt naar de leefruimte en toegang biedt tot een apart gastentoilet. Vervolg je weg naar het eerste deel van de lichte woonkamer met een betoverend uitzicht op het water. De aangrenzende keuken met aparte berging, een zeer ruime badkamer met inloopdouche en een sfeervolle veranda die uitkijkt op de tuin maken dit huis een ware parel.
De eerste verdieping heeft 2 slaapkamers, terwijl op de tweede verdieping een zolder op je wacht, klaar om getransformeerd te worden tot 2 extra slaapkamers of masterbedroom. 

Concreet


Deze gezellige woning bevindt zich op een fantastische locatie aan de mooie Geerdegemvaart, op loop- en fietsafstand van het bruisende centrum van Mechelen. Of je nu een starter bent op de woningmarkt of op zoek bent naar een slimme investering, deze woning biedt de perfecte mogelijkheid.
Dubbele beglazing en airco reeds aanwezig.

Aarzel niet en plan je bezoek in via de knop ‘maak een afspraak’ op de pandfiche op onze website immoSiR.be. Zijn er geen afspraken beschikbaar of passen deze niet, bel ons gerust even op 015 65 50 05.

Fotogallerij

Geerdegemvaart 31 , 2800 Mechelen

> 200 km > 200 km > 100 km > 1800 km

Dicht bij:

Winkels

Centrum

Openbaar Transport

Snelweg

© 2020 ImmoSir | Website carefully crafted by Creactiv